Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ratatuli Team (1419196) - Bitter United (1577984) » 572578760: T50/J8/VII

Liga 572578760 Información oficial sobre el partido 572578760 en Hattrick

30.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / VII.117 (38153)

Ratatuli Team Alineación oficial del equipo 'Ratatuli Team' en el partido 1 - 3 AD Ceuta Alineación oficial del equipo 'AD Ceuta' en el partido
0 - 1 Kévin Bouillon (15')
0 - 2 Eduardt Flötenkiel (53')
0 - 3 Ionuţ Şora (71')
Larrun Nabarro (73') 1 - 3
Ratatuli Team Alineación oficial del equipo 'Ratatuli Team' en el partido 1 - 3 AD Ceuta Alineación oficial del equipo 'AD Ceuta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ratatuli Team Alineación oficial del equipo 'Ratatuli Team' en el partido 2 - 3 AD Ceuta Alineación oficial del equipo 'AD Ceuta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,4 % 44,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ratatuli Team

Goles Goles

  • 104 Minuto 73 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Ratatuli al minut 73. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Larrun Nabarro va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 22 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Pier Federico Crosta, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ratatuli van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Przemysław Śliż, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Gonzalo Alastuey va disposar d'una bona oportunitat al minut 79, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Przemysław Śliż de Ratatuli es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Alastuey de Ratatuli amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 58 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Ratatuli puguin veure en Fabrice Simon jugant de nou; ja que al minut 58 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Carles Amat el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Al minut 81, Manuel de Falco de Ratatuli es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

AD Ceuta

Goles Goles

  • 116 Minuto 15 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 15 minuts quan Jaroslav Fišera va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Kévin Bouillon, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Eduardt Flötenkiel va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, un xut de Ionuţ Şora des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Jaroslav Fišera va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eduardt Flötenkiel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Ralf Guggenheim es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.