Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing España (313627) - Barna C.F. (314742) » 572578363: T50/J8/VII

Liga 572578363 Información oficial sobre el partido 572578363 en Hattrick

30.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / VII.110 (38146)

Valdovo Sport Alineación oficial del equipo 'Valdovo Sport' en el partido 0 - 3 Barna C.F. Alineación oficial del equipo 'Barna C.F.' en el partido
0 - 1 George Commeine (18')
0 - 2 Mikeldi Arreluze (34')
0 - 3 Àngel Cataluña (75')
Valdovo Sport Alineación oficial del equipo 'Valdovo Sport' en el partido 0 - 3 Barna C.F. Alineación oficial del equipo 'Barna C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Valdovo Sport Alineación oficial del equipo 'Valdovo Sport' en el partido 1 - 5 Barna C.F. Alineación oficial del equipo 'Barna C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdovo Sport

Barna C.F.

Goles Goles

  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, George Commeine era molt més ràpid que el defensa Beltran Monserrat. Al minut 18, el jugador de Barna va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Mikeldi Arreluze va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 34, i va fer pujar el 0 - 2 per a Barna.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Barna van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Àngel Cataluña va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Igor Burugain no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mikeldi Arreluze estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mikeldi Arreluze, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Barna sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Àlex Trapé, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 25 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 216 Minuto 51 (Ocasión evento especial rápido + pase): George Commeine va marxar per velocitat al minut 51 i va fer una passada de la mort a Juan Carazo, però aquest va fallar.
  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): Juan Carazo va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 69 (Lesión (no subst.)): Quan en Orentzi Lapatza es va retirar del terreny de joc al minut 69 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Barna es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.
  • 093 Minuto 76 (Lesión (no subst.)): Al minut 76, George Commeine va haver de deixar el terreny de joc lesionat. Barna no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.