Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dallonses F.C (1366820) - GonVaz Taldea (1459478) » 572577893: T50/J2/VII

Liga 572577893 Información oficial sobre el partido 572577893 en Hattrick

18.06.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / VII.102 (38138)

Dallonses F.C Alineación oficial del equipo 'Dallonses F.C' en el partido 0 - 0 GonVaz Taldea Alineación oficial del equipo 'GonVaz Taldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dallonses F.C Alineación oficial del equipo 'Dallonses F.C' en el partido 0 - 1 GonVaz Taldea Alineación oficial del equipo 'GonVaz Taldea' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dallonses F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Dallonses va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ástríkur Róbertsson, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dallonses va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leon Sanders, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Dallonses van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 85 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Martin Viilma, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dallonses, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Hansruedi Köhl va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 8 (Lesión): Dallonses es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Teófilo Cachão no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Anicet Monserrat al camp.

GonVaz Taldea

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del GonVaz que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Elvan Bartık, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Pedro Vázquez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Elvan Bartık que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fareed Merjani de GonVaz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 47 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Pedro Vázquez va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.