Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Astur (1578314) - fc Boca jrs (118191) » 572572526: T50/J4/VII

Liga 572572526 Información oficial sobre el partido 572572526 en Hattrick

02.07.2016 15:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / VII.6 (38042)

vendrell veracruz Alineación oficial del equipo 'vendrell veracruz' en el partido 4 - 0 Oxygenio Alineación oficial del equipo 'Oxygenio' en el partido
David Gispert (27') 1 - 0
Cherardo Izarduy (54') 2 - 0
Cherardo Izarduy (60') 3 - 0
David Gispert (68') 4 - 0
vendrell veracruz Alineación oficial del equipo 'vendrell veracruz' en el partido 4 - 0 Oxygenio Alineación oficial del equipo 'Oxygenio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
vendrell veracruz Alineación oficial del equipo 'vendrell veracruz' en el partido 5 - 0 Oxygenio Alineación oficial del equipo 'Oxygenio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vendrell veracruz

Goles Goles

  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Al minut 27 l'àrbitre va premiar vendrell amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. David Gispert va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 139 Minuto 54 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Cherardo Izarduy van servir per superar a l'últim defensor, en Armando Casasana. Tot va acabar amb el 2 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de vendrell cantant "Cherardo Izarduy selecció!"
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de vendrell va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cherardo Izarduy progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan vendrell va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de David Gispert des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip vendrell Encho Dzhunov quasi marca al minut 29 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Fernando Dazne l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en David Gispert, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Cherardo Izarduy de vendrell va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Cherardo Izarduy va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Cherardo Izarduy va ridiculitzar a en Armando Casasana amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Passats 32 minuts de joc, en Encho Dzhunov de vendrell va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): David Gispert es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Oxygenio

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guillerme Canto.