Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cíes Wolves FC (796768) - Pollastre Herculano (800553) » 572565840: T50/J13/VI

Liga 572565840 Información oficial sobre el partido 572565840 en Hattrick

03.09.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 13 / VI.910 (15228)

Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido 0 - 0 InDaPark Alineación oficial del equipo 'InDaPark' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cíes Wolves FC Alineación oficial del equipo 'Cíes Wolves FC' en el partido 2 - 1 InDaPark Alineación oficial del equipo 'InDaPark' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,2 % 3,6 % 18,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cíes Wolves FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Eero Hakakoski arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de József Gyöngyösi va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Guiu Casans va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Wolves per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lolo Cuns, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Wolves va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Çağrı Aytış en un 1 contra 1 amb el porter Guiu Casans, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Badara Diakhate va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Wolves se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Gustavo Pineda de Wolves va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Vecdet Mihri va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Wolves es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

InDaPark

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 23 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Darius van Nistelrooij va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Salva Hormiga va xutar a fora.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Salva Hormiga va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Vecdet Mihri, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de InDaPark van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Anastasi Sirera va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Sáiz López.