Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montañes (774949) - De sant martí i ni idea de futbol (1370093) » 572562240: T50/J9/VI

Liga 572562240 Información oficial sobre el partido 572562240 en Hattrick

06.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VI.846 (15164)

William Wallace F.C Alineación oficial del equipo 'William Wallace F.C' en el partido 0 - 0 cachoperros Alineación oficial del equipo 'cachoperros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
William Wallace F.C Alineación oficial del equipo 'William Wallace F.C' en el partido 0 - 1 cachoperros Alineación oficial del equipo 'cachoperros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

William Wallace F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de William va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jorge Duarte Pastor, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de William, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Costel Leviţă va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de William va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mounir Nassiri va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Sébastien Pézin va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de William que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kepa Porras Rubio, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

cachoperros

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): cachoperros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Richard Prudky va desviar el xut final de Bengt Falkvist després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Fréderick Danckers va entorpir al marcador d'en Ramzi Bahrawi per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de cachoperros van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 44 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Klaus Detlef Braith, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ramzi Bahrawi de cachoperros, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 82, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!