Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zunder (1366792) - U.E. Potablava (1334518) » 572561768: T50/J2/VI

Liga 572561768 Información oficial sobre el partido 572561768 en Hattrick

18.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 2 / VI.838 (15156)

the sfinters Alineación oficial del equipo 'the sfinters' en el partido 1 - 1 Verderones Balompie Alineación oficial del equipo 'Verderones Balompie' en el partido
0 - 1 Sascha Gressl (30')
Sven-Ole Schwingenschrot (71') 1 - 1
the sfinters Alineación oficial del equipo 'the sfinters' en el partido 1 - 1 Verderones Balompie Alineación oficial del equipo 'Verderones Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
the sfinters Alineación oficial del equipo 'the sfinters' en el partido 1 - 0 Verderones Balompie Alineación oficial del equipo 'Verderones Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the sfinters

Goles Goles

  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Passat el minut 71 de joc, Sven-Ole Schwingenschrot facilitava les coses al sfinters amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): sfinters va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tobías Cundines en un 1 contra 1 amb el porter Çağdaş Özarkın, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): sfinters enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 44 (Tarjeta roja directa): Al minut 44 en Matei Popoiu va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jernst Goldschmitz de sfinters es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Orts de sfinters va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 21 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Faraz Ya Ali Madadi, jugador de sfinters, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 21. Jernst Goldschmitz, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Verderones Balompie

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Passats 30 minuts de partit, Verderones es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Sascha Gressl es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ireneusz Marchwiński va entorpir al marcador d'en Yannik Oman per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Verderones quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Florus Decheiver va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Maricel Capotă va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.