Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maitino One (1431551) - Barçajoz (48349) » 572561347: T50/J10/VI

Liga 572561347 Información oficial sobre el partido 572561347 en Hattrick

13.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 10 / VI.830 (15148)

Maitino One Alineación oficial del equipo 'Maitino One' en el partido 0 - 2 Barçajoz Alineación oficial del equipo 'Barçajoz' en el partido
0 - 1 Fernando Calvet (49')
0 - 2 Gunnar Kornhuber (60')
Maitino One Alineación oficial del equipo 'Maitino One' en el partido 0 - 2 Barçajoz Alineación oficial del equipo 'Barçajoz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maitino One Alineación oficial del equipo 'Maitino One' en el partido 1 - 2 Barçajoz Alineación oficial del equipo 'Barçajoz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maitino One

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Robi Zuberbühler del Maitino ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Petruzzelli! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Florian Tonner va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Maitino que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Aio Larrerdia i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Maitino, però el xut de Paolo Losi va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentim Freitas de Maitino la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Barçajoz

Goles Goles

  • 138 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Thorben Baerenfels la va rematar Fernando Calvet amb una magnífica volea que va fer pujar per a Barçajoz el 0 - 1.
  • 180 Minuto 60 (Gol de falta): Al minut 60, una falta xutada per Gunnar Kornhuber va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Barçajoz. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Thorben Baerenfels va deixar a Olli Riihioja assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Barçajoz quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Silviu Ciudin va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): Barçajoz va fer una substitució al minut 28. Karlos Lapitzondo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Juan Luis Tamariz.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): El jugador de Barçajoz Alberto Tamayo Arce va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Settimio Rotella va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82 de partit, el jugador Silviu Ciudin de Barçajoz es va lesionar lleugerament però va poder continuar.