Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Baetulo C.F (1333629) - Los Jalapeños Picantes (308025) » 572553491: T50/J6/VI

Liga 572553491 Información oficial sobre el partido 572553491 en Hattrick

16.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / VI.690 (15008)

New Baetulo C.F Alineación oficial del equipo 'New Baetulo C.F' en el partido 0 - 1 Rihanna FC Alineación oficial del equipo 'Rihanna FC' en el partido
0 - 1 Eduardo Centurión (35')
New Baetulo C.F Alineación oficial del equipo 'New Baetulo C.F' en el partido 0 - 1 Rihanna FC Alineación oficial del equipo 'Rihanna FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Baetulo C.F Alineación oficial del equipo 'New Baetulo C.F' en el partido 1 - 1 Rihanna FC Alineación oficial del equipo 'Rihanna FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,4 % 3,9 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Baetulo C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 41 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Edward Smulski, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 el Baetulo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Dagfinn Højsted no va estar gens encertat.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Baetulo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 53, però el xut de Dagfinn Højsted des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Baetulo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mečys Saulis la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Lluís Llosada de Baetulo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jordi Fernández Bobadilla va prendre el seu rol al minut 42.

Rihanna FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb 35 minuts jugats, Eduardo Centurión de Rihanna va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Rihanna va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Johannes Kuutti va quedar-se sol davant el porter Iván Quadra, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Rihanna van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Eduardo Centurión, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olexiy Pakhomov de Rihanna va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Olexiy Pakhomov, que no va rendir al seu nivell habitual.