Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mallorkaos (1595223) - CampNou_Passio (488861) » 572552874: T50/J6/VI

Liga 572552874 Información oficial sobre el partido 572552874 en Hattrick

16.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / VI.679 (14997)

rayo gaditano Alineación oficial del equipo 'rayo gaditano' en el partido 0 - 3 CampNou_Passio Alineación oficial del equipo 'CampNou_Passio' en el partido
0 - 1 León Cotelo (19')
0 - 2 Antonio Bujeque (47')
0 - 3 Przemysław Królikowski (57')
rayo gaditano Alineación oficial del equipo 'rayo gaditano' en el partido 0 - 3 CampNou_Passio Alineación oficial del equipo 'CampNou_Passio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rayo gaditano Alineación oficial del equipo 'rayo gaditano' en el partido 1 - 1 CampNou_Passio Alineación oficial del equipo 'CampNou_Passio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,7 % 36,2 % 29,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rayo gaditano

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip gaditano Claudio Barlocco quasi marca al minut 8 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Igor de Assis l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Lizandro Arza va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del gaditano sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Koni Lustrinelli, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 201 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Tomáš Pešina va disposar d'una bona oportunitat al minut 66, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Damien Guéroult de gaditano es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Igor de Assis es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

CampNou_Passio

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CampNou_Passio va ser finalitzada des de l'esquerra per León Cotelo al minut 19. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Antonio Bujeque, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Przemysław Królikowski va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Frédéric Vloemans va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Dustin Magath es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Przemysław Królikowski.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frédéric Vloemans de CampNou_Passio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.