Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Mambo FC (119749) - Danwikis (1432060) » 572548426: T50/J13/VI

Liga 572548426 Información oficial sobre el partido 572548426 en Hattrick

03.09.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 13 / VI.599 (14917)

Surm_Liouville F.C. Alineación oficial del equipo 'Surm_Liouville F.C.' en el partido 0 - 0 Marbella Hurricane Alineación oficial del equipo 'Marbella Hurricane' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Surm_Liouville F.C. Alineación oficial del equipo 'Surm_Liouville F.C.' en el partido 1 - 1 Marbella Hurricane Alineación oficial del equipo 'Marbella Hurricane' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,2 % 35,2 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Surm_Liouville F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Leonardo Ziegler quasi dona a Surm_Liouville l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Surm_Liouville va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Geir Viken va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Surm_Liouville va estar a punt de posar-se per davant al minut 87 però Leonardo Ziegler va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 7 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a David Pénot després que el jugador de Surm_Liouville li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Eduardo Zúñiga Pimentel va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Marbella Hurricane

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hurricane va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Volkert van Bergen, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Hurricane va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan 莫 (Mo) 慈威 (Ciwei) va quedar-se sol davant el porter Ulisses Souto, però aquest va poder aturar el xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 60 (Evento clima: sol, OK técnico): Volkert van Bergen semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a 莫 (Mo) 慈威 (Ciwei). La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.