Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TENERIFE B LAURA CD (1372035) - Playa Areas (31066) » 572544043: T50/J10/VI

Liga 572544043 Información oficial sobre el partido 572544043 en Hattrick

13.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 10 / VI.521 (14839)

Marchense di Aqui C.F. Alineación oficial del equipo 'Marchense di Aqui C.F.' en el partido 0 - 3 Playa Areas Alineación oficial del equipo 'Playa Areas' en el partido
0 - 1 Rubén Velamines (29')
0 - 2 Armando Abadal (86')
0 - 3 Rubén Velamines (89')
Marchense di Aqui C.F. Alineación oficial del equipo 'Marchense di Aqui C.F.' en el partido 0 - 3 Playa Areas Alineación oficial del equipo 'Playa Areas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marchense di Aqui C.F. Alineación oficial del equipo 'Marchense di Aqui C.F.' en el partido 1 - 0 Playa Areas Alineación oficial del equipo 'Playa Areas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marchense di Aqui C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24, Eduardo Jiménez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Bruno Dennahy quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Zygmunt Trybalski va disposar d'una bona oportunitat al minut 89, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dennis Won de Marchense es va guanyar la targeta groga merescudament.

Playa Areas

Goles Goles

  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Playa el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rubén Velamines va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 137 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Benet Bellet va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 86 de joc. Armando Abadal es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): Playa va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Rubén Velamines la va transformar en el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Playa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Robustiano Valero Martínez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Playa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Armando Abadal va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 60 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Robustiano Valero Martínez s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Gonzalo Solano de Playa va abandonar el terreny de joc després de 77 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Xilberto Leizán va entrar en el seu lloc.