Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Huerba Fulaneo F.C. (1463011) - cebollo. fc (1462784) » 572542687: T50/J7/VI

Liga 572542687 Información oficial sobre el partido 572542687 en Hattrick

23.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VI.497 (14815)

los felinenses Alineación oficial del equipo 'los felinenses' en el partido 0 - 2 Universidad Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Universidad Zaragoza' en el partido
0 - 1 Mario Fiesoletti (4')
0 - 2 Giuliano Borraccia (80')
los felinenses Alineación oficial del equipo 'los felinenses' en el partido 0 - 2 Universidad Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Universidad Zaragoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los felinenses Alineación oficial del equipo 'los felinenses' en el partido 2 - 0 Universidad Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Universidad Zaragoza' en el partido
Tiene mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los felinenses

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Universidad. La jugada d'estratègia del felinenses per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Dori Yona va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Euken Aurela va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 24. En Taurino Tío Sánchez va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Dionisio Desclergues va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Raül Miró i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a felinenses, però el xut de Árpád Szpisják va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Meyringer de felinenses es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 87, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Era el minut 73 quan després d'una dura entrada, el jugador Rogelio Robledo de felinenses s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Universidad Zaragoza

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): El contraatac de Universidad va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Mario Fiesoletti va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Giuliano Borraccia de Universidad l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Mario Fiesoletti va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Universidad que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 280 Minuto 62 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 62 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Niku Alm de Universidad va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.