Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PHM88 (800646) - Carni Morti Calcio (1340095) » 572542038: T50/J13/VI

Liga 572542038 Información oficial sobre el partido 572542038 en Hattrick

03.09.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 13 / VI.485 (14803)

Cubelles Alineación oficial del equipo 'Cubelles' en el partido 3 - 1 The Spirit of Shankly Alineación oficial del equipo 'The Spirit of Shankly' en el partido
Jaime Quijanopeinado (27') 1 - 0
Hortensio Marcos (29') 2 - 0
Andrea Zenzola (87') 3 - 0
3 - 1 Herman Dagsland (88')
Cubelles Alineación oficial del equipo 'Cubelles' en el partido 3 - 1 The Spirit of Shankly Alineación oficial del equipo 'The Spirit of Shankly' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cubelles Alineación oficial del equipo 'Cubelles' en el partido 2 - 0 The Spirit of Shankly Alineación oficial del equipo 'The Spirit of Shankly' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cubelles

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Jaime Quijanopeinado rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Isaías Dala, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Cubelles a 2 - 0. Hortensio Marcos va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Andrea Zenzola es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sergio Aybar va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Stipe Bobić va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Andrea Zenzola es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jaime Quijanopeinado va estar a punt de sentenciar el partit al minut 76, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Aybar de Cubelles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Aybar va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Cubelles va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Després de 18 minuts jugats, Ander Tarazona es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ferran Alemañ.
  • 090 Minuto 32 (Tirita): Era el minut 32 quan després d'una dura entrada, el jugador Hortensio Marcos de Cubelles s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

The Spirit of Shankly

Goles Goles

  • 186 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de The Spirit va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Herman Dagsland.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Radu Hăşmăşan, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rolands Prancāns no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones