Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vallmoll FC (1367790) - Haito (1455248) » 572541511: T50/J7/VI

Liga 572541511 Información oficial sobre el partido 572541511 en Hattrick

23.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / VI.476 (14794)

Adis-Abeba Alineación oficial del equipo 'Adis-Abeba' en el partido 3 - 0 F.C Este Jueves Salimos Alineación oficial del equipo 'F.C Este Jueves Salimos' en el partido
Dawid Naumowicz (37') 1 - 0
Simon Desveaux (56') 2 - 0
Simon Desveaux (63') 3 - 0
Adis-Abeba Alineación oficial del equipo 'Adis-Abeba' en el partido 3 - 0 F.C Este Jueves Salimos Alineación oficial del equipo 'F.C Este Jueves Salimos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Adis-Abeba Alineación oficial del equipo 'Adis-Abeba' en el partido 4 - 0 F.C Este Jueves Salimos Alineación oficial del equipo 'F.C Este Jueves Salimos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adis-Abeba

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Adis-Abeba contenien la respiració mentre en Dawid Naumowicz s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Simon Desveaux de Adis-Abeba va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pigmalion Moshovitis arribés a peus de Simon Desveaux, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Adis-Abeba el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Adis-Abeba va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Simon Desveaux ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Duilio Marella! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Rodolfo Rosina de Adis-Abeba gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Duilio Marella de Adis-Abeba va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Umberto Fiorio va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dawid Naumowicz de Adis-Abeba amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C Este Jueves Salimos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Wolf Elving va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Salimos, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Wolf Elving va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Lukas Weitzel, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.