Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Danielito Team (1371918) - Rayo Ovetense (1460634) » 572540765: T50/J1/VI

Liga 572540765 Información oficial sobre el partido 572540765 en Hattrick

11.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VI.463 (14781)

C.E. Montbrió Alineación oficial del equipo 'C.E. Montbrió' en el partido 1 - 0 Pizzeria Gabella Valladolid Alineación oficial del equipo 'Pizzeria Gabella Valladolid' en el partido
Víctor Gómez de Pedroso (50') 1 - 0
C.E. Montbrió Alineación oficial del equipo 'C.E. Montbrió' en el partido 1 - 0 Pizzeria Gabella Valladolid Alineación oficial del equipo 'Pizzeria Gabella Valladolid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.E. Montbrió Alineación oficial del equipo 'C.E. Montbrió' en el partido 2 - 0 Pizzeria Gabella Valladolid Alineación oficial del equipo 'Pizzeria Gabella Valladolid' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Montbrió

Goles Goles

  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Montbrió, atacant per l'esquerra al minut 50, va aprofitar el magnífic llançament de Víctor Gómez de Pedroso per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 288 Minuto 9 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del Montbrió, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 9 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.
  • 224 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Montbrió es va veure beneficiat per la polèmica al minut 28, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Víctor Gómez de Pedroso va relliscar al moment de fer el xut i el porter Raúl Brenes no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 287 Minuto 30 (Ocasión tiro lejano): El Montbrió se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 30, en Indar Isuribehere va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Indar Isuribehere. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Lech Jończyk, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 209 Minuto 71 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Björn Gunnarsson? Un error clamorós seu va donar a Boris Čokolić una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Julius Rotzetter, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Pizzeria Gabella Valladolid

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Björn Gunnarsson va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Lorenzo Eguiruren aquest no va estar a l'altura.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En David Ruano va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a David Tejero no era cap impediment.