Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mariona Team (777926) - Evilution United (794208) » 572538142: T50/J5/VI

Liga 572538142 Información oficial sobre el partido 572538142 en Hattrick

09.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / VI.416 (14734)

Mariona Team Alineación oficial del equipo 'Mariona Team' en el partido 4 - 0 Evilution United Alineación oficial del equipo 'Evilution United' en el partido
Unknown Player (19') 1 - 0
Unknown Player (24') 2 - 0
Unknown Player (50') 3 - 0
Unknown Player (67') 4 - 0
Mariona Team Alineación oficial del equipo 'Mariona Team' en el partido 4 - 0 Evilution United Alineación oficial del equipo 'Evilution United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mariona Team Alineación oficial del equipo 'Mariona Team' en el partido 3 - 0 Evilution United Alineación oficial del equipo 'Evilution United' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mariona Team

Goles Goles

  • 116 Minuto 19 (Gol evento especial rápido + pase): Iván Coutiño va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Jaume Montané, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Anton Makedonski es va introduir dins la defensa central al minut 24, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Mariona va augmentar la diferència quan Jaume Montané no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Mariona pel centre va donar un gran resultat: el gol de Anton Makedonski va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a Mariona per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Echalecu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En David Echalecu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Mariona David Echalecu quasi marca al minut 70 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Anton Makedonski l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Evilution. La jugada d'estratègia del Mariona per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Iván Coutiño va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jaume Montané.

Evilution United

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Kyrylo Zhuravsky va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Evilution que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Rovasenda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Filcă de Evilution va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.