Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.C.R.D Perlio (1594367) - flojiblandos team (1586190) » 572533482: T50/J4/VI

Liga 572533482 Información oficial sobre el partido 572533482 en Hattrick

02.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / VI.333 (14651)

At. Bustillo Alineación oficial del equipo 'At. Bustillo' en el partido 0 - 1 Heindallvet C.F. Alineación oficial del equipo 'Heindallvet C.F.' en el partido
0 - 1 Unknown Player (22')
At. Bustillo Alineación oficial del equipo 'At. Bustillo' en el partido 0 - 1 Heindallvet C.F. Alineación oficial del equipo 'Heindallvet C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
At. Bustillo Alineación oficial del equipo 'At. Bustillo' en el partido 0 - 4 Heindallvet C.F. Alineación oficial del equipo 'Heindallvet C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Bustillo

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Archie Logan va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Cosimo Gagliardelli no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Heindallvet C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Heindallvet agafava avantatge al minut 22 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Víctor Rubalcaba amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Lorenzo Vargas va estar a punt de posar per davant a Heindallvet amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raimund Steinlechner va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Heindallvet quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Víctor Rubalcaba va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Julián Elola va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Víctor Rubalcaba rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Víctor Rubalcaba. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Julián Elola ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.