Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gaintxipixa F.T. (311768) - Real Holt 2021 (1416121) » 572532085: T50/J4/VI

Liga 572532085 Información oficial sobre el partido 572532085 en Hattrick

02.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / VI.308 (14626)

Parisales Alineación oficial del equipo 'Parisales' en el partido 2 - 0 Zanarkand C.F Alineación oficial del equipo 'Zanarkand C.F' en el partido
Unknown Player (11') 1 - 0
Unknown Player (80') 2 - 0
Parisales Alineación oficial del equipo 'Parisales' en el partido 2 - 0 Zanarkand C.F Alineación oficial del equipo 'Zanarkand C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Parisales Alineación oficial del equipo 'Parisales' en el partido 2 - 1 Zanarkand C.F Alineación oficial del equipo 'Zanarkand C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parisales

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador Enrico Mauro Di Biagio de Parisales, després de 11 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Ignacio Tomás va incrementar l'avantatge de Parisales amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Parisales va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fortunato Toppino ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Parisales ho intentava per la dreta per mitjà de Enrico Mauro Di Biagio, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 234 Minuto 87 (Ocasión de penalti): Al minut 87 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Savaş Altıntop, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gian Carlo Maratea de Parisales la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jean Scheppens va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Zanarkand C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Ram Sadhu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Zanarkand que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Zanarkand sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Benjamin McCarthy, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 88 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Flons de Zanarkand va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89 en Henoc Albert va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.