Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Droviña (487744) - S A U (311907) » 572530025: T50/J6/VI

Liga 572530025 Información oficial sobre el partido 572530025 en Hattrick

16.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / VI.271 (14589)

Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido 2 - 1 Expert Tomiño F.C. Alineación oficial del equipo 'Expert Tomiño F.C.' en el partido
0 - 1 Groucho Dossetti (31')
Viktor Geissmann (44') 1 - 1
Francesc Payeras (89') 2 - 1
Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido 2 - 1 Expert Tomiño F.C. Alineación oficial del equipo 'Expert Tomiño F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido 0 - 1 Expert Tomiño F.C. Alineación oficial del equipo 'Expert Tomiño F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Droviña

Goles Goles

  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): El jugador Viktor Geissmann de Drova es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Francesc Payeras va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a Drova.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Drova van sortir al contraatac amb encert al minut 78, però Daniel Colom no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Drova va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francesc Payeras, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Drova Gerard Fortuny va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Víctor Desperes va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Andy Hearne, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Enrique Campuzano.

Expert Tomiño F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Expert agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Groucho Dossetti amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Groucho Dossetti ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, un refús desafortunat de Vilmos Ott, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Burçin Özbil no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Radvilas Šimatavičius de Expert amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Glenn de Waal de Expert la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Burçin Özbil de Expert va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de Expert, en Nicola Crescenzi, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.