Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AT. Veblinter F.C S.A.D (1420863) - Deportivo YagerTMA F.C. (1600710) » 572529710: T50/J11/VI

Liga 572529710 Información oficial sobre el partido 572529710 en Hattrick

20.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 11 / VI.265 (14583)

AT. Veblinter F.C S.A.D Alineación oficial del equipo 'AT. Veblinter F.C S.A.D' en el partido 0 - 2 Comta C.F. Alineación oficial del equipo 'Comta C.F.' en el partido
0 - 1 Göran Friis (36')
0 - 2 José Luis Fogaza (37')
AT. Veblinter F.C S.A.D Alineación oficial del equipo 'AT. Veblinter F.C S.A.D' en el partido 0 - 2 Comta C.F. Alineación oficial del equipo 'Comta C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AT. Veblinter F.C S.A.D Alineación oficial del equipo 'AT. Veblinter F.C S.A.D' en el partido 2 - 0 Comta C.F. Alineación oficial del equipo 'Comta C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AT. Veblinter F.C S.A.D

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Al minut 4, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Juan Carlos Guixart ocupà el lloc d'en Lyubomir Simeonov al 80 minuts, dos minuts després que el jugador de Veblinter quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, OK potente): Jerzy Ewald no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Comta C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Göran Friis va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Comta i marcant el 0 - 1.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per José Luis Fogaza de Comta va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Gabriel Omar Ríos va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Comta va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fortià Torné, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Göran Friis de Comta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): Comta va fer una substitució al minut 41. Paco Las Heras Tomás va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Charlie Beirne.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Gergely Zetelaki ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Ferdinando Dalio.