Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Totoro F.C. (1462144) - Kalais (1455459) » 572526213: T50/J4/VI

Liga 572526213 Información oficial sobre el partido 572526213 en Hattrick

02.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 4 / VI.203 (14521)

Albaida Alineación oficial del equipo 'Albaida' en el partido 1 - 2 Los PichuSaurios Returns Alineación oficial del equipo 'Los PichuSaurios Returns' en el partido
0 - 1 Unknown Player (7')
Unknown Player (82') 1 - 1
1 - 2 Unknown Player (89')
Albaida Alineación oficial del equipo 'Albaida' en el partido 1 - 2 Los PichuSaurios Returns Alineación oficial del equipo 'Los PichuSaurios Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Albaida Alineación oficial del equipo 'Albaida' en el partido 0 - 1 Los PichuSaurios Returns Alineación oficial del equipo 'Los PichuSaurios Returns' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Albaida

Goles Goles

  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Passat el minut 82 de joc, Marian Doicin facilitava les coses al Albaida amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Adrián Rivera no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Diego Carcer estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Albaida sortien al contraatac. La falta llançada per Matti Prietl va sortir força alta sense massa perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Helge Mehtola de Albaida va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Marian Doicin va prendre el seu rol al minut 37.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Antonio Gastañiza ocupà el lloc d'en Sergey Starchikov al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de Albaida quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Los PichuSaurios Returns

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Hans Andersson va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Agimar Frasl quedar desmarcat i marcar per a PichuSaurios al minut 89. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): Luis Soto hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kostobaro Elizpuru havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 280 Minuto 28 (Ocasión de falta): Racibor Zastocki va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Hans Andersson que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andrés Valera després de 77 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Racibor Zastocki va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Andrés Martín Domínguez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Racibor Zastocki, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Agimar Frasl.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Era el minut 30 quan després d'una dura entrada, el jugador Antonio Atutxa de PichuSaurios s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.