Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

racing fran (485563) - Wisla Miroslavia (1432822) » 572520464: T50/J9/VI

Liga 572520464 Información oficial sobre el partido 572520464 en Hattrick

06.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VI.100 (14418)

racing fran Alineación oficial del equipo 'racing fran' en el partido 3 - 0 Wisla Miroslavia Alineación oficial del equipo 'Wisla Miroslavia' en el partido
Álvaro Sil (61') 1 - 0
Álvaro Sil (76') 2 - 0
Ernst Antonsen (83') 3 - 0
racing fran Alineación oficial del equipo 'racing fran' en el partido 3 - 0 Wisla Miroslavia Alineación oficial del equipo 'Wisla Miroslavia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
racing fran Alineación oficial del equipo 'racing fran' en el partido 3 - 0 Wisla Miroslavia Alineación oficial del equipo 'Wisla Miroslavia' en el partido
Tiene un resultado normal 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing fran

Goles Goles

  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Álvaro Sil va donar a racing un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de racing pel centre va donar un gran resultat: el gol de Álvaro Sil va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a racing i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 83 minuts de joc. Mentre en Ernst Antonsen el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): racing per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 8, quan Luigi Deplano va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a racing per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Álvaro Sil, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Álvaro Sil va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de racing se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 26 en Emili Verastegui ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Arttu Laurila el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mario Mosca va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Emili Verastegui. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85, Ko Debaets de racing es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Wisla Miroslavia

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Miroslavia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Olivier Meslet va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Miroslavia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 13, però el xut de Kurt Witzenhausen des de l'esquerra va sortir desviat.