Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Herencia Fc (989337) - TRACERCOMBI (1371357) » 572518588: T50/J1/VI

Liga 572518588 Información oficial sobre el partido 572518588 en Hattrick

11.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / VI.67 (14385)

PALAU BOYS Alineación oficial del equipo 'PALAU BOYS' en el partido 1 - 2 TRACERCOMBI Alineación oficial del equipo 'TRACERCOMBI' en el partido
0 - 1 Deivid Calimano (7')
0 - 2 Deivid Calimano (18')
Alfons Mårtensson (71') 1 - 2
PALAU BOYS Alineación oficial del equipo 'PALAU BOYS' en el partido 1 - 2 TRACERCOMBI Alineación oficial del equipo 'TRACERCOMBI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PALAU BOYS Alineación oficial del equipo 'PALAU BOYS' en el partido 1 - 2 TRACERCOMBI Alineación oficial del equipo 'TRACERCOMBI' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PALAU BOYS

Goles Goles

  • 109 Minuto 7 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Raúl Lequerica se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Deivid Calimano que va anotar el 0 - 1 per a TRACERCOMBI sense cap impediment.
  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Als 71 minuts, una gran jugada per l'esquerra de PALAU va acabar amb la pilota als peus de Alfons Mårtensson que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de PALAU va anar a parar a la dreta de l'atac on en Micky Gold, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan Othmane Bikri des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Passats 32 minuts de joc, en Pierluigi Fornarini de PALAU va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

TRACERCOMBI

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Antero Mentula va anar directament als peus de Deivid Calimano que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): TRACERCOMBI quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Claass Senser va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Deivid Calimano quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jani Kousa, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Deivid Calimano. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 209 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Raúl Lequerica? Un error clamorós seu va donar a Antero Mentula una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Micha Trick va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Claass Senser després de 57 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jani Kousa va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Claass Senser va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Claass Senser va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.