Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los de siempre C.F (313581) - Herzios (1591097) » 572518568: T50/J11/VI

Liga 572518568 Información oficial sobre el partido 572518568 en Hattrick

20.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 11 / VI.66 (14384)

Vilaxoan clube de futbol Alineación oficial del equipo 'Vilaxoan clube de futbol' en el partido 2 - 1 Herzios Alineación oficial del equipo 'Herzios' en el partido
Maciej Dajnowski (13') 1 - 0
1 - 1 Gualtiero Lucardi (33')
Serse Cirignola (53') 2 - 1
Vilaxoan clube de futbol Alineación oficial del equipo 'Vilaxoan clube de futbol' en el partido 2 - 1 Herzios Alineación oficial del equipo 'Herzios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vilaxoan clube de futbol Alineación oficial del equipo 'Vilaxoan clube de futbol' en el partido 2 - 0 Herzios Alineación oficial del equipo 'Herzios' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vilaxoan clube de futbol

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): Una falta al minut 13 va provocar un lliure directe. Maciej Dajnowski el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 119 Minuto 53 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Serse Cirignola va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 1 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Gonzalo Albiac gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Abram Patronov va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Prokopis Chitras. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maciej Dajnowski de Vilaxoan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Herzios

Goles Goles

  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Herzios el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gualtiero Lucardi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Addie Nagel va estar a punt de posar per davant a Herzios amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jairo Velásquez va impedir un gol cantat.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ruddy Marillier va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Herzios va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Abramo Pedulli, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gualtiero Lucardi de Herzios es va guanyar la targeta groga merescudament.