Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Murallas (1595289) - Rayo Maneiro (1336953) » 572516202: T50/J9/VI

Liga 572516202 Información oficial sobre el partido 572516202 en Hattrick

06.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / VI.24 (14342)

Zener Redemption Alineación oficial del equipo 'Zener Redemption' en el partido 2 - 1 CELTIC FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'CELTIC FOOTBALL CLUB' en el partido
Marcel Kuklovský (7') 1 - 0
Bastien Palvadeau (13') 2 - 0
2 - 1 David Strigin (75')
Zener Redemption Alineación oficial del equipo 'Zener Redemption' en el partido 2 - 1 CELTIC FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'CELTIC FOOTBALL CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zener Redemption Alineación oficial del equipo 'Zener Redemption' en el partido 2 - 0 CELTIC FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'CELTIC FOOTBALL CLUB' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zener Redemption

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 7, indicava inequívocament que en Marcel Kuklovský va saber trobar la xarxa rival. Redemption desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Redemption va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bastien Palvadeau progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Redemption Giovanni Corbellini quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Dennis Obbels l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El Redemption ho intentava per la dreta per mitjà de Mauro Pascali, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giovanni Corbellini de Redemption va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CELTIC FOOTBALL CLUB

Goles Goles

  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En David Strigin va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Celtic va estar a punt d'arribar en un córner. En Mitică Potârniche va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Celtic va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Adrian Bulai, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Celtic van seguir progressant per la banda dreta. 琢也 (Takuya) 福地 (Fukuchi) va tenir la seva oportunitat al minut 39, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Claas Perneel va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones