Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Table City Team (489887) - Ácido Desoxirribonucleico FC (30714) » 572511707: T50/J5/V

Liga 572511707 Información oficial sobre el partido 572511707 en Hattrick

09.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / V.200 (5713)

X6team Alineación oficial del equipo 'X6team' en el partido 0 - 3 Ácido Desoxirribonucleico FC Alineación oficial del equipo 'Ácido Desoxirribonucleico FC' en el partido
0 - 1 Unknown Player (32')
0 - 2 Unknown Player (59')
0 - 3 Unknown Player (83')
X6team Alineación oficial del equipo 'X6team' en el partido 0 - 3 Ácido Desoxirribonucleico FC Alineación oficial del equipo 'Ácido Desoxirribonucleico FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
X6team Alineación oficial del equipo 'X6team' en el partido 2 - 0 Ácido Desoxirribonucleico FC Alineación oficial del equipo 'Ácido Desoxirribonucleico FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

X6team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Quim Vilamasana! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Micha Poecho va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Wassim El Mir va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): El jugador de X6team Zequinha Fizziolli va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Crispín Rabanal va entrar en el seu lloc.

Ácido Desoxirribonucleico FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gustavo Salinas va treure un córner llarg cap al segon pal que en Per Andreasson, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Passaven 59 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Gustavo Salinas va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Maciej Bleja va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 0 - 3 per a Desoxirribonucleico.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Gustavo Salinas al minut 29 semblava entrar, però Cristiano Losada Pastor va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Desoxirribonucleico van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Per Andreasson va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 Cristiano Losada Pastor va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mustafa Kemal Özboğa, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Luca Ferri es va quedar sol davant del porter, al minut 85. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mustafa Kemal Özboğa de Desoxirribonucleico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.