Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DPlifechanger (1586136) - Vagoristas (1335222) » 572511529: T50/J1/V

Liga 572511529 Información oficial sobre el partido 572511529 en Hattrick

11.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / V.197 (5710)

F.C.LIP Alineación oficial del equipo 'F.C.LIP' en el partido 2 - 1 Ohhh Yesss Alineación oficial del equipo 'Ohhh Yesss' en el partido
Paul Talleux (43') 1 - 0
1 - 1 Cristian Pomarico (69')
Przemysław Ambryszewski (86') 2 - 1
F.C.LIP Alineación oficial del equipo 'F.C.LIP' en el partido 2 - 1 Ohhh Yesss Alineación oficial del equipo 'Ohhh Yesss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.LIP Alineación oficial del equipo 'F.C.LIP' en el partido 3 - 1 Ohhh Yesss Alineación oficial del equipo 'Ohhh Yesss' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,6 % 0,7 % 10,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.LIP

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Paul Talleux, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del F.C.LIP se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 43.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Passats 86 minuts, Przemysław Ambryszewski, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. F.C.LIP es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a F.C.LIP per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Przemysław Ambryszewski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Miguel Ángel Amezcua quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.LIP van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 72, però Przemysław Ambryszewski va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Ricardo Vicente de Castro del F.C.LIP ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paul Talleux de F.C.LIP es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Itzchak Tamir de F.C.LIP va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Miguel Ángel Amezcua.

Ohhh Yesss

Goles Goles

  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Cristian Pomarico, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gamliel Bezza va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Yordan Uliverov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Després de 39 minuts, Yesss va veure com el seu jugador Diego Masó havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Gamliel Bezza entraria per ocupar el seu lloc.
  • 090 Minuto 70 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 70 de partit, quan un jugador de Yesss, en Cristian Pomarico, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Mariano Ciurana, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.