Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Lorraine (988668) - FCAFE (1596454) » 572511518: T50/J14/V

Liga 572511518 Información oficial sobre el partido 572511518 en Hattrick

10.09.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 14 / V.196 (5709)

cybteam Alineación oficial del equipo 'cybteam' en el partido 1 - 1 Guardia CD Alineación oficial del equipo 'Guardia CD' en el partido
Enrique Solís Martagón (12') 1 - 0
1 - 1 Alfons Alventosa (14')
cybteam Alineación oficial del equipo 'cybteam' en el partido 1 - 1 Guardia CD Alineación oficial del equipo 'Guardia CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cybteam Alineación oficial del equipo 'cybteam' en el partido 1 - 0 Guardia CD Alineación oficial del equipo 'Guardia CD' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cybteam

Goles Goles

  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): Carlos Martín va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Enrique Solís Martagón, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): cybteam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Enrique Solís Martagón va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Isidro Velamines.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): cybteam va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Diego Bellucci va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Inar Alkorta va estar a punt de sentenciar el partit al minut 13, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): cybteam va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Inar Alkorta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Óscar Salinas Mila va estar a punt d'acabar en gol al minut 62, però el porter visitant Isidro Velamines va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Salinas Mila de cybteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 7 (Evento clima: sol, OK técnico): Enrique Solís Martagón semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Guardia CD

Goles Goles

  • 141 Minuto 14 (Gol de contra por el centro): Alfons Alventosa va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Guardia, al minut 14. El marcador va canviar a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Guardia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alfons Alventosa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Guardia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Óscar Fernández Lorca va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Guardia van sortir al contraatac amb encert al minut 63, però Narcís Corcoll no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Guardia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Krasimir Stoilov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Alfons Alventosa va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Guardia es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Marcos Silva va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.