Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gràcia H.C. (434064) - Celta De Vigo De Galicia (433775) » 572511045: T50/J7/V

Liga 572511045 Información oficial sobre el partido 572511045 en Hattrick

23.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / V.188 (5701)

Gràcia H.C. Alineación oficial del equipo 'Gràcia H.C.' en el partido 0 - 3 Málaga SAD Alineación oficial del equipo 'Málaga SAD' en el partido
0 - 1 Mikel Moyano (38')
0 - 2 Lenin Carabalí (65')
0 - 3 Alberto Arévalo (81')
Gràcia H.C. Alineación oficial del equipo 'Gràcia H.C.' en el partido 0 - 3 Málaga SAD Alineación oficial del equipo 'Málaga SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gràcia H.C. Alineación oficial del equipo 'Gràcia H.C.' en el partido 2 - 0 Málaga SAD Alineación oficial del equipo 'Málaga SAD' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gràcia H.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Josep Jordi Llordella de GHC va intentar batre la porteria rival al minut 44 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Orfeusz Dénesi de GHC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Waldemar Ruge es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Melquíades Xuarra.
  • 093 Minuto 86 (Lesión (no subst.)): GHC no podia fer cap canvi en Bernardo João da Rocha va deixar el terreny de joc al minut 86 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Orfeusz Dénesi no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Málaga SAD

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mikel Moyano quedar desmarcat i marcar per a Málaga al minut 38. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Málaga va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Lenin Carabalí va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alberto Arévalo, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Málaga va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sten van der Meer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Málaga va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Csanád Hangya, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Málaga va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mikel Moyano, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paolo Cerbella de Málaga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Lenin Carabalí de Málaga es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.