Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vallekas City (314394) - C. D. Sagrillas (1435137) » 572510429: T50/J7/V

Liga 572510429 Información oficial sobre el partido 572510429 en Hattrick

23.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / V.177 (5690)

Arrabaleros C.F. Alineación oficial del equipo 'Arrabaleros C.F.' en el partido 1 - 0 JP Montoya FC Alineación oficial del equipo 'JP Montoya FC' en el partido
Mircea Giurgincă (26') 1 - 0
Arrabaleros C.F. Alineación oficial del equipo 'Arrabaleros C.F.' en el partido 1 - 0 JP Montoya FC Alineación oficial del equipo 'JP Montoya FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arrabaleros C.F. Alineación oficial del equipo 'Arrabaleros C.F.' en el partido 2 - 0 JP Montoya FC Alineación oficial del equipo 'JP Montoya FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arrabaleros C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Mircea Giurgincă va donar a Arrabaleros un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Arrabaleros per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gonzalo Riaño, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Arrabaleros va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Segimon Manclús va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Arrabaleros, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ricardo Chumaceiro va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

JP Montoya FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alejandro Carcasona ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Beneharo Camos va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edmundo Zumárraga de JPM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Luis Sánchez de JPM va abandonar el terreny de joc després de 72 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Krisztián Csincsák va entrar en el seu lloc.