Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sonarteam (991545) - Porretas (1334592) » 572510426: T50/J6/V

Liga 572510426 Información oficial sobre el partido 572510426 en Hattrick

16.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / V.177 (5690)

sonarteam Alineación oficial del equipo 'sonarteam' en el partido 1 - 1 ostende Alineación oficial del equipo 'ostende' en el partido
Per Dahl (33') 1 - 0
1 - 1 Richard Ondráček (76')
sonarteam Alineación oficial del equipo 'sonarteam' en el partido 1 - 1 ostende Alineación oficial del equipo 'ostende' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
sonarteam Alineación oficial del equipo 'sonarteam' en el partido 1 - 4 ostende Alineación oficial del equipo 'ostende' en el partido
Tiene un resultado normal 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sonarteam

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Per Dahl ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, sonarteam es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Lucian Omsewitz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de sonarteam.
  • 205 Minuto 20 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): sonarteam va estar a punt de marcar quan Lucian Omsewitz va fer una passada impressionant a Marcell Machlik, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): sonarteam va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alexander Colbinger en un 1 contra 1 amb el porter Èdgard Aymamí, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82, Michał Jabczyński arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Münür Adısanlı del sonarteam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): sonarteam per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 88, quan Marcell Machlik va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Óscar Canell de sonarteam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tasso Schmidlechner de sonarteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Münür Adısanlı de sonarteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ostende

Goles Goles

  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 76 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Richard Ondráček de ostende marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Richard Ondráček que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Ovidiu Ispas no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Denko Todorov.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Dagoberto Felice va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Henry Wiggenhauser.