Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villapavos (1435331) - pi + 10 (122881) » 572509032: T50/J7/V

Liga 572509032 Información oficial sobre el partido 572509032 en Hattrick

23.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 7 / V.152 (5665)

Maginet Pelacanyes F.C. Alineación oficial del equipo 'Maginet Pelacanyes F.C.' en el partido 2 - 1 Requejo C.F. Alineación oficial del equipo 'Requejo C.F.' en el partido
0 - 1 Albuin Payne (39')
Peter-Johannes Arbeithuber (50') 1 - 1
Eduard Siletskiy (74') 2 - 1
Maginet Pelacanyes F.C. Alineación oficial del equipo 'Maginet Pelacanyes F.C.' en el partido 2 - 1 Requejo C.F. Alineación oficial del equipo 'Requejo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maginet Pelacanyes F.C. Alineación oficial del equipo 'Maginet Pelacanyes F.C.' en el partido 2 - 0 Requejo C.F. Alineación oficial del equipo 'Requejo C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maginet Pelacanyes F.C.

Goles Goles

  • 187 Minuto 50 (Gol tiro lejano): En Eduard Siletskiy conduïa pel cercle central i, veient a en Peter-Johannes Arbeithuber desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 1.
  • 187 Minuto 74 (Gol tiro lejano): Després de 74 minuts el Pelacanyes, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Eduard Siletskiy sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Amb 27 minuts disputats, Leonida Tărăbuţă gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Sabas Kazragis va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 288 Minuto 35 (Ocasión evento especial): El Pelacanyes va estar a prop de tenir una bona oportunitat de xutar de llarga distància, però la intensa pressió dels defensors van aconseguir que al final perdessin la pilota sense poder arribar a xutar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Albert Bartrès es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Requejo C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Albuin Payne que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 38, quan en Winston Bosano va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Dragomir Nalbatski hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mikhail Mironov havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Heiner Bernhardt al minut 84 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Florian Limmer de Requejo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Florian Limmer de Requejo per doble groga al minut 82.