Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alcobeño deportivo (774866) - chumachos fc (1419370) » 572507881: T50/J13/V

Liga 572507881 Información oficial sobre el partido 572507881 en Hattrick

03.09.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 13 / V.131 (5644)

alcobeño deportivo Alineación oficial del equipo 'alcobeño deportivo' en el partido 2 - 1 germinator Alineación oficial del equipo 'germinator' en el partido
0 - 1 Francesco Lepore (9')
Juan Manuel Miura (35') 1 - 1
Bogdan Secoşan (81') 2 - 1
alcobeño deportivo Alineación oficial del equipo 'alcobeño deportivo' en el partido 2 - 1 germinator Alineación oficial del equipo 'germinator' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
alcobeño deportivo Alineación oficial del equipo 'alcobeño deportivo' en el partido 2 - 0 germinator Alineación oficial del equipo 'germinator' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

alcobeño deportivo

Goles Goles

  • 114 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Juan Manuel Miura no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): deportivo va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 81 Bogdan Secoşan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de deportivo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Farouq Abakil, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): deportivo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 66 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alejandro Valdivieso ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Bogdan Secoşan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lothar Neufus va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pedro Romay Bermúdez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 88, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de deportivo, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Pedro Romay Bermúdez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joaquín Aranzadi de deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

germinator

Goles Goles

  • 170 Minuto 9 (Gol de falta): germinator va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Francesco Lepore.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 14 (Ocasión de penalti): Francesco Lepore de germinator va fallar un penal al minut 14. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): En Francesco Lepore va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de germinator va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ricardo Moncada va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Santiago Azañón quasi aconsegueix empatar per germinator al minut 88, però Eduardo Borja va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 86 (Lesión (no subst.)): Al minut 86, Carles Batalla va haver de deixar el terreny de joc lesionat. germinator no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Félix Cerain va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.