Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Pretorianos (1368544) - cruñia (313992) » 572506853: T50/J9/V

Liga 572506853 Información oficial sobre el partido 572506853 en Hattrick

06.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 9 / V.113 (5626)

F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido 2 - 1 cruñia Alineación oficial del equipo 'cruñia' en el partido
Lucian-Ionuţ Felea (75') 1 - 0
1 - 1 Francisco Loranco (84')
Luis Juarrero (85') 2 - 1
F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido 2 - 1 cruñia Alineación oficial del equipo 'cruñia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C. Bekirent Alineación oficial del equipo 'F.C. Bekirent' en el partido 6 - 1 cruñia Alineación oficial del equipo 'cruñia' en el partido
Es un cenizo 5.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Bekirent

Goles Goles

  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Radosław Szynasiec entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bekirent, un peu providencial d'en Lucian-Ionuţ Felea va situar el 1-0 al panell digital.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Bekirent s'avançava al marcador al minut 85, després d'un rebot que va caçar en Luis Juarrero per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Bekirent per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Alfons Sedó va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Bekirent va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Radosław Szynasiec va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Radosław Szynasiec va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Salvador Cascajares va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Bekirent va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jonata Madaffari va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Salvador Cascajares.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Salvador Cascajares al minut 76 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lucian-Ionuţ Felea va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alfons Sedó de Bekirent es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfons Sedó de Bekirent va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

cruñia

Goles Goles

  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): cruñia van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 84, quan Francisco Loranco va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del cruñia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hồ Hữu Phước, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Marian Pietrasz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bertrand Valin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): cruñia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 77, però el xut de Elias Hainzinger des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bertrand Valin.