Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DAMERO TEAM (1435697) - Burras Viejas C.F. (1595005) » 572504882: T50/J6/V

Liga 572504882 Información oficial sobre el partido 572504882 en Hattrick

16.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 6 / V.78 (5591)

DAMERO TEAM Alineación oficial del equipo 'DAMERO TEAM' en el partido 2 - 3 VCF experience Alineación oficial del equipo 'VCF experience' en el partido
0 - 1 Alfredo Quintero (24')
Valdecir Martinez (44') 1 - 1
Miguel Ángel Lambarri (44') 2 - 1
2 - 2 Hilario Urionagoena (76')
2 - 3 Juan Rainer (79')
DAMERO TEAM Alineación oficial del equipo 'DAMERO TEAM' en el partido 2 - 3 VCF experience Alineación oficial del equipo 'VCF experience' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DAMERO TEAM Alineación oficial del equipo 'DAMERO TEAM' en el partido 2 - 0 VCF experience Alineación oficial del equipo 'VCF experience' en el partido
Tiene un resultado normal 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DAMERO TEAM

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VCF. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Valdecir Martinez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del DAMERO es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 44.
  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 44 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Miguel Ángel Lambarri. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Güven Tütük hauria d'haver estat gol al minut 38 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Güven Tütük. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): Valdecir Martinez quasi marca en una jugada assajada de córner que Toni Sevilla havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Mariano Sáenz de Tejada, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xedeón Lugo de DAMERO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Després de 37 minuts jugats, Corneliu Istudor es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Toni Sevilla.

VCF experience

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Alfredo Quintero va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a VCF.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): Hilario Urionagoena va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, VCF, al minut 76. El marcador va canviar a 2 - 2.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de VCF van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 3 mitjançant en Juan Rainer.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del VCF sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rafael Nebreda, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de VCF va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Salva Bou, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Juan Rainer va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de VCF es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.