Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Corazón de Melón y Boquita de Piñón (313977) - Nalienses F.C. (994118) » 572504639: T50/J3/V

Liga 572504639 Información oficial sobre el partido 572504639 en Hattrick

25.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 3 / V.74 (5587)

Elric Warriors Alineación oficial del equipo 'Elric Warriors' en el partido 3 - 1 Sporting Chaperos Alineación oficial del equipo 'Sporting Chaperos' en el partido
Quim Devant (20') 1 - 0
Oldrik Schnölzer (31') 2 - 0
2 - 1 Merlijn Vermeend (68')
Oldrik Schnölzer (80') 3 - 1
Elric Warriors Alineación oficial del equipo 'Elric Warriors' en el partido 3 - 1 Sporting Chaperos Alineación oficial del equipo 'Sporting Chaperos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Elric Warriors Alineación oficial del equipo 'Elric Warriors' en el partido 5 - 1 Sporting Chaperos Alineación oficial del equipo 'Sporting Chaperos' en el partido
Tiene mala suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elric Warriors

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Warriors, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Quim Devant per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Oldrik Schnölzer va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Warriors i marcant el 2 - 0.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Warriors va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Oldrik Schnölzer des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Antonio 'Warrior' del Pinar de Warriors va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Oldrik Schnölzer que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, Jesús Irayueta gairebé va marcar per a Warriors des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Víctor Conde al minut 50 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gonzalo Florit va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 59 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Jesús Irayueta va fallar un penal al minut 59.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Oldrik Schnölzer va servir per deixar enrere el gegant Martxel Zubialdea al minut 70, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Jesús Irayueta es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Sporting Chaperos

Goles Goles

  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Merlijn Vermeend va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Sporting en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El Sporting creava perill des de la dreta al minut 30, però en Raúl Siruela, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Martxel Zubialdea desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Martxel Zubialdea va rematar amb l'empenya exterior desviat.