Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Freedom for Catalunya (1584615) - SW0RD (1434256) » 572504566: T50/J11/V

Liga 572504566 Información oficial sobre el partido 572504566 en Hattrick

20.08.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 11 / V.72 (5585)

Freedom for Catalunya Alineación oficial del equipo 'Freedom for Catalunya' en el partido 1 - 2 maes Olímpic Alineación oficial del equipo 'maes Olímpic' en el partido
0 - 1 Niclas Spernol (41')
Zdeněk Gurecký (75') 1 - 1
1 - 2 Niclas Spernol (82')
Freedom for Catalunya Alineación oficial del equipo 'Freedom for Catalunya' en el partido 1 - 2 maes Olímpic Alineación oficial del equipo 'maes Olímpic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Freedom for Catalunya Alineación oficial del equipo 'Freedom for Catalunya' en el partido 1 - 3 maes Olímpic Alineación oficial del equipo 'maes Olímpic' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Freedom for Catalunya

Goles Goles

  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, Zdeněk Gurecký va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de .cat va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Zdeněk Gurecký va sortir per sobre el travesser.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Després de 50 minuts, Melchor Apruzzese va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

maes Olímpic

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Niclas Spernol que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Olímpic.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del .cat. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Niclas Spernol la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Olímpic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Niclas Spernol va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gustau Pallarès, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Olímpic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 40, quan Víctor Garrobé va quedar-se sol davant el porter Gustau Pallarès, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Iván Minas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Olímpic va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Guillem Agramunt va estar a punt de posar per davant a Olímpic amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gustau Pallarès va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Víctor Velasco Mansilla, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 79 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Monty Corbett de Olímpic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Víctor Garrobé, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.