Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D.Cerezo (1462983) - Batalladores (1431225) » 572502751: T50/J5/V

Liga 572502751 Información oficial sobre el partido 572502751 en Hattrick

09.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / V.40 (5553)

Lola & Pepe Alineación oficial del equipo 'Lola & Pepe' en el partido 1 - 2 Batalladores Alineación oficial del equipo 'Batalladores' en el partido
Unknown Player (33') 1 - 0
1 - 1 Unknown Player (79')
1 - 2 Unknown Player (86')
Lola & Pepe Alineación oficial del equipo 'Lola & Pepe' en el partido 1 - 2 Batalladores Alineación oficial del equipo 'Batalladores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lola & Pepe Alineación oficial del equipo 'Lola & Pepe' en el partido 5 - 1 Batalladores Alineación oficial del equipo 'Batalladores' en el partido
Es un cenizo 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lola & Pepe

Goles Goles

  • 120 Minuto 33 (Gol de falta): Una falta al minut 33 va provocar un lliure directe. Dan Stållius el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fazren bin Ali va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Andrei Gardoş es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Batalladores. La jugada d'estratègia del Jaco per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Guillén va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Carles Gelonch gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però David Valcarcel va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Al minut 74, Dan Stållius gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Jaco va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Carles Gelonch va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Batalladores

Goles Goles

  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 79, quan Mikaël Vardon va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Danilo Machado va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Batalladores Valentín Peñas quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Andutz Lore l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38, Valentín Peñas de Batalladores es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de Batalladores, en Danilo Lenzi, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.