Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EL_EJIDO (490612) - Vilassar (121531) » 572502426: T50/J8/V

Liga 572502426 Información oficial sobre el partido 572502426 en Hattrick

30.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 8 / V.34 (5547)

Cebolas Máxicas Alineación oficial del equipo 'Cebolas Máxicas' en el partido 3 - 1 Vilassar Alineación oficial del equipo 'Vilassar' en el partido
Andrey Barmashev (47') 1 - 0
Arnoud Vriend (54') 2 - 0
2 - 1 Lucio Gifi (67')
Andrey Barmashev (70') 3 - 1
Cebolas Máxicas Alineación oficial del equipo 'Cebolas Máxicas' en el partido 3 - 1 Vilassar Alineación oficial del equipo 'Vilassar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cebolas Máxicas Alineación oficial del equipo 'Cebolas Máxicas' en el partido 3 - 0 Vilassar Alineación oficial del equipo 'Vilassar' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cebolas Máxicas

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): En Thore Amberg va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Andrey Barmashev la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Arnoud Vriend va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cebolas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Andrey Barmashev progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Sergijus Zabielskas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cebolas.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Sergijus Zabielskas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cebolas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Andrey Barmashev es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Severo Cana Galindo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Gustavo Taverniti va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Arnoud Vriend de Cebolas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): Puli Zaman estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.
  • 303 Minuto 85 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Juan Guzmán Alfarache, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Vilassar

Goles Goles

  • 151 Minuto 67 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 67, el jugador visitant Lucio Gifi va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cesare Formenti.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 32 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 32 de partit, quan un jugador de Vilassar, en Maxime Tillier, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.