Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MEquipo Daniel's (434317) - Atlético Madriles (1368784) » 572495958: T50/J1/II

Liga 572495958 Información oficial sobre el partido 572495958 en Hattrick

11.06.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 1 / II.3 (3406)

MEquipo Alineación oficial del equipo 'MEquipo' en el partido 4 - 0 Atlético Madriles Alineación oficial del equipo 'Atlético Madriles' en el partido
Ayoze Vázquez (33') 1 - 0
Ayoze Vázquez (34') 2 - 0
Stojan Brodnik (37') 3 - 0
Stojan Brodnik (75') 4 - 0
MEquipo Alineación oficial del equipo 'MEquipo' en el partido 4 - 0 Atlético Madriles Alineación oficial del equipo 'Atlético Madriles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MEquipo Alineación oficial del equipo 'MEquipo' en el partido 1 - 1 Atlético Madriles Alineación oficial del equipo 'Atlético Madriles' en el partido
Tiene bastante suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MEquipo

Goles Goles

  • 119 Minuto 33 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Pablo Ludeña sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ayoze Vázquez que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 187 Minuto 34 (Gol tiro lejano): Era obvi que el MEquipo volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 34 van aconseguir marcar quan en Ayoze Vázquez va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 0.
  • 187 Minuto 37 (Gol tiro lejano): Després de 37 minuts el MEquipo, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Stojan Brodnik sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 3 - 0 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Atlético. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Stojan Brodnik la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MEquipo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de MEquipo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pavol Koník, però el porter rival va fer una gran aturada.

Atlético Madriles

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 3 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José Viamonte va superar els defenses rivals per velocitat al minut 3 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Atlético va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Alwin Helderman no va poder controlar.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jordà Elias la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Atlético havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Fidel 'Donmik' Segalés va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arnoud van Wijhe de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Alwin Helderman de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.