Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mostoleños (775800) - Fontanars FC (800471) » 572495806: T50/J5/Primera

Liga 572495806 Información oficial sobre el partido 572495806 en Hattrick

09.07.2016 14:00:00
Liga: Temporada 50 / Jornada 5 / Primera (3403)

Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 0 - 1 Solares CF Alineación oficial del equipo 'Solares CF' en el partido
0 - 1 Unknown Player (15')
Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 0 - 1 Solares CF Alineación oficial del equipo 'Solares CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido 2 - 0 Solares CF Alineación oficial del equipo 'Solares CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mostoleños

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Mostoleños per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Mino De Cicco va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Mino De Cicco de Mostoleños va intentar batre la porteria rival al minut 16 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 el Mostoleños va posar setge sobre la defensa central visitant però en Mino De Cicco no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Erich Land va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Mostoleños va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Erich Land la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Orla Viby de Mostoleños amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 56 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Wibert Dhollander, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Belisário Carvalho va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Solares CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gonzalo Coenza de Solares va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Solares van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando Hurmenta va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 208 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eusebi Calderó va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 49. En Alejandro Monzón va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Solares va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gonzalo Coenza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Alejandro Monzón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Solares va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Joaquim Riba va sortir per sobre el travesser.