Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mandowni F.C (441327) - Teidesan (310428) » 570002142: T50/R1

Copa 570002142 Información oficial sobre el partido 570002142 en Hattrick

08.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 1

Atletico de Esparta Alineación oficial del equipo 'Atletico de Esparta' en el partido 6 - 0 BAD BOYS REUS Alineación oficial del equipo 'BAD BOYS REUS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico de Esparta Alineación oficial del equipo 'Atletico de Esparta' en el partido 4 - 0 BAD BOYS REUS Alineación oficial del equipo 'BAD BOYS REUS' en el partido
Tiene suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Esparta

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Atletico eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 6, David Lion va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atletico pel centre va donar un gran resultat: el gol de Franco Paolo Galiccia va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): Atletico va obtenir un penal al minut 34, que va llançar a la perfecció David Lion. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Atletico a 4 - 0. David Lion va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tim Peche es va introduir dins la defensa central al minut 42, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): Franco Paolo Galiccia va incrementar l'avantatge de Atletico amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Pascal Plisson de Atletico no va ser gol per ben poc.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En David Lion es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Steffen Morawitz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

BAD BOYS REUS

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Abdelmouqit Hassani va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BOYS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mario Recuero va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): BOYS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 66, però Constantijn Brok va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El BOYS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Gabino Dendaritegi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Abdelmouqsit Sanhaji, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.