Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Órdago (1457474) - Vista hermosa (1372363) » 570001990: T50/R1

Copa 570001990 Información oficial sobre el partido 570001990 en Hattrick

08.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 1

atletic barcelona77 internacional Alineación oficial del equipo 'atletic barcelona77 internacional' en el partido 1 - 3 DESIGNOMOTION Alineación oficial del equipo 'DESIGNOMOTION' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
atletic barcelona77 internacional Alineación oficial del equipo 'atletic barcelona77 internacional' en el partido 3 - 2 DESIGNOMOTION Alineación oficial del equipo 'DESIGNOMOTION' en el partido
Tiene mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,8 % 5,2 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletic barcelona77 internacional

Goles Goles

  • 102 Minuto 87 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 87 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Calogero Ponzio, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el internacional a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Isidro Guerrero Bascuñana quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip internacional Francisco José Ventura quasi marca al minut 29 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Óscar Gutiérrez l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): internacional va fer una substitució al minut 88. Luis Silva Mendoza va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Juan Aguiló.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Joaquín Heredia.
  • 302 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Óscar Cotera no era cap impediment.

DESIGNOMOTION

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de DSM va ser finalitzada des de l'esquerra per Marlon Ghislain al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Roland Sztankay de DSM va fer un bon esprint per escapar-se de Alexandre João Nascimento i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Horst-Dieter Grimeisen va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 0 - 3 per a DSM.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tim Nielsen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Artemi Desmay, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kevin Stallings després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jorge Iturricha va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Artemi Desmay va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Gavin Siegle ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.