Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.GRAVITY FALL (1437872) - Vechi Balompié (988522) » 570001981: T50/R1

Copa 570001981 Información oficial sobre el partido 570001981 en Hattrick

08.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 1

F.C.GRAVITY FALL Alineación oficial del equipo 'F.C.GRAVITY FALL' en el partido 4 - 3 los negreiros Alineación oficial del equipo 'los negreiros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.GRAVITY FALL Alineación oficial del equipo 'F.C.GRAVITY FALL' en el partido 1 - 1 los negreiros Alineación oficial del equipo 'los negreiros' en el partido
Tiene bastante suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,2 % 8,4 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.GRAVITY FALL

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de GRAVITY la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Riste Nakov va estar a punt d'acabar en gol al minut 61, però el porter visitant Pepe Meléndez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Riste Nakov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de GRAVITY se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): GRAVITY va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 104 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Chacobo Lalanda ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de GRAVITY, Chacobo Lalanda, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Daniel Arroyo de GRAVITY, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pepe Meléndez en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de GRAVITY Martino Corazzari no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pepe Meléndez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de GRAVITY, Àngel Ribera, col·locà la pilota just a les mans d'en Pepe Meléndez. El marcador: 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de GRAVITY Marc Josep Jordi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pepe Meléndez. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Jan-Willem Reiziger va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.

los negreiros

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Domenik Honigmann va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Jens-Uwe Schönecker rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de negreiros, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Kasimir Franssen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mario Mantilla ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 105, quan en Mario Mantilla va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dimas Gudiña de negreiros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): En Mario Mantilla anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 1 per a negreiros.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Jens-Uwe Schönecker va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Kasimir Franssen, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Răzvan Popovici va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de negreiros i 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de negreiros, Pepe Meléndez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de negreiros Dwight Batiste va intentar enganyar Răzvan Popovici amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Gabriele Haudenschild xutant per a negreiros va fer anar la pilota just on la volia, però Răzvan Popovici, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.