Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sirIsaac (801178) - 13, Rúe del Percebe (308855) » 570001935: T50/R1

Copa 570001935 Información oficial sobre el partido 570001935 en Hattrick

08.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 1

El BruguerTeam S.L.U. Alineación oficial del equipo 'El BruguerTeam S.L.U.' en el partido 3 - 2 Pipas facundo Alineación oficial del equipo 'Pipas facundo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
El BruguerTeam S.L.U. Alineación oficial del equipo 'El BruguerTeam S.L.U.' en el partido 4 - 4 Pipas facundo Alineación oficial del equipo 'Pipas facundo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,2 % 37,2 % 32,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El BruguerTeam S.L.U.

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en David Merrall va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. BruguerTeam empatava el partit, 1 a 1, al minut 28.
  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): Flavio Pietrocola de BruguerTeam va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Tjalling Thomassen que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): 遼一 (Ryoichi) 近藤 (Kondo) va donar a BruguerTeam un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en 遼一 (Ryoichi) 近藤 (Kondo) va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): BruguerTeam per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan David Merrall va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tjalling Thomassen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Flavio Pietrocola de BruguerTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Flavio Pietrocola se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Pipas facundo

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Aitor Aulestiarte va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Saim Sarayköy, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Luis Antonio Berbel per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): facundo va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Luis Antonio Berbel que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Antonio Calbijo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ralf-Christian Teichen va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Bayano de facundo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): El jugador de facundo Saim Sarayköy va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Antonio Calbijo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 55 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Antonio Calbijo va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Hanns-Walter Wolfger que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.