Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.A Impel Down (777739) - island socceroos (1598542) » 570001836: T50/R1

Copa 570001836 Información oficial sobre el partido 570001836 en Hattrick

08.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 1

Duco's F.C. Alineación oficial del equipo 'Duco's F.C.' en el partido 3 - 4 island socceroos Alineación oficial del equipo 'island socceroos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Duco's F.C. Alineación oficial del equipo 'Duco's F.C.' en el partido 1 - 2 island socceroos Alineación oficial del equipo 'island socceroos' en el partido
Tiene suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,3 % 53,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duco's F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Ducos equilibrava la balança al minut 17. En Geert Wauters, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passats 80 minuts, Jonás Preliasco, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Ducos es posava per davant!

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Wilhelm Bouvier de Ducos va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Giuseppe Borfiga va xutar fora per a Ducos, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Bogdan Tomasik de Ducos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Jonás Preliasco de Ducos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Agapito Boceta en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Diego Menchaca xutant per a Ducos va fer anar la pilota just on la volia, però Agapito Boceta, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

island socceroos

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): Amb 14 minuts jugats, Marco Ciccone de socceroos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 84 minuts Valerio Sebastianelli va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de socceroos, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Manolo Federici va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Carl-Josef Bernsteindreher, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 64 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Sylvain Mbango va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 77, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gianluca Pagliuca va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 85, quan en Carl-Josef Bernsteindreher va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 120 (Penalti fallado (fuera o parada)): Jacinto Henriques Rodrigues, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Gianluca Pagliuca va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de socceroos i 2 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Sylvain Mbango de socceroos anava molt fort i col·locat però Gianluca Pagliuca no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de socceroos, Diego Lilljeberg, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Burchart Aumann de socceroos va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 3 - 4.