Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MCYL (1332962) - Cremoso Team (779940) » 570001787: T50/R1

Copa 570001787 Información oficial sobre el partido 570001787 en Hattrick

08.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 1

MCYL Alineación oficial del equipo 'MCYL' en el partido 9 - 6 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
MCYL Alineación oficial del equipo 'MCYL' en el partido 6 - 0 Cremoso Team Alineación oficial del equipo 'Cremoso Team' en el partido
Tiene bastante suerte 5.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MCYL

Goles Goles

  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): Emmanuel Massy va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Henrik Gullén, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): MCYL va aconseguir el 2 - 0 quan Jork Düsterhöft va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Roman Kuwik va augmentar la diferència de MCYL a 3 - 1 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Amb 41 minuts jugats, en Henrik Gullén va augmentar l'avantatge de MCYL a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 122 Minuto 102 (Gol por la izquierda): MCYL, atacant per l'esquerra al minut 102, va aprofitar el magnífic llançament de Alfonso Bikkel per agafar avantatge al marcador: 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Henrik Gullén una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Håvard Lund va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Henrik Gullén. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Al minut 72, Roman Kuwik gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de MCYL, Roman Kuwik, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Emmanuel Massy de MCYL, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Håvard Lund en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Alfonso Bikkel va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 6.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de MCYL Sven Sijsling no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Håvard Lund es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 9 - 6.

Cremoso Team

Goles Goles

  • 151 Minuto 21 (Gol por el centro): Cremoso van mostrar una bona compenetració quan al minut 21 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que David Irogarte va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 44 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 44, el jugador visitant Ştefan Nistor va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 81 en David Irogarte va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Sven Obertraut podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 3 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Priit Lemmle, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 161 Minuto 112 (Gol por el centro): Cremoso van aconseguir igualar el partit a 5 - 5 al minut 112, quan Sergio Vallejoller va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Sergio Vallejoller va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Josep Seva no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Vallejoller de Cremoso va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): En Sven Obertraut anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Cremoso.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ştefan Nistor, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Josep Seva va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Cremoso i 7 - 6 al marcador.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Håvard Lund xutant per a Cremoso va fer anar la pilota just on la volia, però Josep Seva, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.