Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mondariz (802116) - F.C canteranos2 (1596130) » 570001541: T50/R1

Copa 570001541 Información oficial sobre el partido 570001541 en Hattrick

08.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 1

Mondariz Alineación oficial del equipo 'Mondariz' en el partido 3 - 2 Real Varapalo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Varapalo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mondariz Alineación oficial del equipo 'Mondariz' en el partido 2 - 1 Real Varapalo C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Varapalo C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,5 % 13,1 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mondariz

Goles Goles

  • 101 Minuto 27 (Gol por el centro): Miguel Valle de Mondariz va demostrar les seves habilitats al minut 27 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors del Mondariz amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 62, deixant Wout Moerenhout en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador Wout Moerenhout de Mondariz, després de 65 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, José Ramón Fuencirio va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Snir Azran va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després de 54 minuts, Izidor Motýľ va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El Mondariz va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Izidor Motýľ la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Izidor Motýľ de Mondariz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Varapalo C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mondariz. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Anir Fatihi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Varapalo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 3.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21, Edison Costa va augmentar l'avantatge de Varapalo a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.