Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ASES C.D (801098) - Heitzogh FC (1420169) » 570001470: T50/R1

Copa 570001470 Información oficial sobre el partido 570001470 en Hattrick

08.06.2016 12:00:00
Copa: Temporada 50 / Ronda 1

ASES C.D Alineación oficial del equipo 'ASES C.D' en el partido 6 - 5 los mustang fc Alineación oficial del equipo 'los mustang fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ASES C.D Alineación oficial del equipo 'ASES C.D' en el partido 2 - 1 los mustang fc Alineación oficial del equipo 'los mustang fc' en el partido
Tiene mucha potra 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,7 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASES C.D

Goles Goles

  • 115 Minuto 50 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 50 minuts, Eusebi Lunoetxabarria va superar per velocitat Jonay Sáenz del Molino per posar el 1 - 1 al marcador.
  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): ASES s'avançava al marcador al minut 51, després d'un rebot que va caçar en Eusebi Lunoetxabarria per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Quiñonez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): ASES va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jani Talvinen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 113 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Bobby Remy va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eusebi Lunoetxabarria.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Hugo Borggard no era cap impediment.
  • 305 Minuto 110 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jochen Koellner va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de ASES, Jani Talvinen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jochen Koellner de ASES anava molt fort i col·locat però Marc Badà no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de ASES Robbie Couzy no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marc Badà es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Pedro Arriba, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Marc Badà va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de ASES i 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de ASES Francisco Quiñonez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marc Badà es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de ASES Hugo Borggard va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Godofredo Varanda va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 5.

los mustang fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ruben Vijver que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): Als 80 minuts de partit, Alberto Andújar de mustang va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Eugen Leuchtmann va estar a punt de posar per davant a mustang amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedro Arriba va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del mustang van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jonay Sáenz del Molino, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Pràxedes Bombardó va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): mustang va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Arriba va desviar el xut final de Jonay Sáenz del Molino després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 111 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eugen Leuchtmann ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Tristan Banak va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 114, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pedro Arriba va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 117 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 117 va fer que Bobby Remy de mustang hagués d'abandonar el terreny de joc. Marius Daşu va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): En Marc Badà anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a mustang.
  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Jonay Sáenz del Molino va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de mustang, Alberto Andújar, col·locà la pilota just a les mans d'en Pedro Arriba. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ruben Vijver de mustang va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Pràxedes Bombardó de mustang, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pedro Arriba en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Paco Gravina xutant per a mustang va fer anar la pilota just on la volia, però Pedro Arriba, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de mustang Volkmar Zehlendorf, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pedro Arriba. El marcador continuava 6 - 5.